Mega Tehnologie

Blogul mega tehnologiei moderne

Destiny 2 devine gratuit

Destiny 2 va avea parte de modificari majore. Astfel, impreuna cu anuntul noului titlu Destiny 2: Shadowkeep, dezvoltatorul Bungie are o noua modalitate de a oferi continut jucatorilor sai. Atunci cand extinderea majora va avea loc pe 17 septembrie, jocul de baza va fi gratuit, trecand la “nivel de expansiune, de continut autonom” pentru veteranii Destiny. Detaliile parcelei sunt rare, insa datorita scurgerilor precoce stim ca Shadowkeep va cere Gardienilor sa se intoarca pe Lună pentru a “calatori adanc intr-o cetate misterioasa a inamicului” si “a deveni un ucigas de coșmaruri”. Bungie mai spune ca noul joc va include intoarcerea unui vechi aliat pe care ar trebui sa-l cunosti daca esti fan al francizei Destiny.

Odata cu trecerea acestuia la joc gratuit, jocul de baza se va numi Destiny 2: New Light si va cuprinde tot continutul, inclusiv “moduri fundamentale, activitatile si recompensele”. Aceasta reprezintă o schimbare pentru franciza Destiny, deoarece incearca sa îndemne jucatorii departe de titlurile populare, cum ar fi Fortnite sau Apex Legends. Anterior, jucatorii au platit in avans jocul si au cumaărat mari extinderi pentru a obrine acces la noi raiduri, misiuni si articole in joc, fie separat, fie ca abonament anual. Acum, jocul de bază va raaâne gratuit, in timp ce continut suplimentar va fi disponibil sub forma de oferte “à la carte” platite, cum ar fi Shadowkeep.

Cu un inceput mai modest si cu o popularitate in declin in fata concurenților, Destiny 2 se straduieste sa-si castige inapoi publicul de jucatori. Acesta a fost pus la dispozitie prin PS Plus, iar jocul de baza a fost dat chiar si gratuit pe PC anul trecut, desi doar pentru un timp scurt. O problema pe care noua actualizare si-a propus sa o regleze mai in amanunt este cerinta ca jucatorii sa fi cumparat extinderi mai vechi pentru a accesa continut mai nou. Nu mai este cazul.

Actualizarea va aduce, de asemenea, un suport mai larg pentru cele mai multe platforme de  joc. O noua caracteristica de salvare incrucisata le va permite jucatorilor sa acceseze aceleasi caractere din contul lor principal pe diferite platforme, desi, pentru moment, acest lucru este valabil doar pentru Xbox si PC, nu si pentru PS4. In plus, cei de la Bungie spun ca nu vor mai exista arme, armuri, harti  sau activitati care sa fie exclusive pentru o singura platforma.

Daca te interesează ideea de jocuri cloud, in special pentru serviciul Google Stadia, Bungie are vesti bune in acest sens. Jocul va debuta, de asemenea, pe platforma Google de gaming streaming si jocuri cloud, care urmeaza sa fie lansata la sfarsitul anului, in noiembrie. Daca nu ai acces la un PC high-end, vei putea sa joci Destiny 2 prin Google Chrome.

In urma despartirii sale de Activision, Bungie a trebuit sa gaseasca un nou magazin pentru shooterul sau. Gamerii de PC vor fi incantati sa retina faptul ca Destiny 2 va fi disponibil in curand pe Steam si ca-si vor putea muta conturile cu tot cu progresul si achizitiile gratuite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *