Mega Tehnologie

Blogul mega tehnologiei moderne

Previzualizare Samsung Galaxy A50: design uimitor si o camera foto de 48 de megapixeli

Cei de la Samsung au facut ceva uimitor la inceputul acestui an: au dezvoltat un smartphone pentru buget redus destul de bun. Dupa ani de zile de la lansarea telefoanelor din seria Galaxy J, cu modele plictisitoare si un hardware de o calitate extrem de slaba, Samsung a inceput, in sfarsit, sa acorde mai multa atentie segmentului de smartphone-uri mid-range.  Astfel, compania sud-coreeana a reinventat de la 0 seria Galaxy J, si a adus modelor din gama Galaxy A designuri proaspete si un hardware robust. A facut toate acestea in timp ce a inregistrat un succes in a ramane competitiv fata de concurenta, Xiaomi si Realme, care sunt cele mai bune producatoare de telefoane in segmentul mid-range. 

Fara indoiala, Galaxy A50 este cel mai interesant model mid-range al celor de la Samsung de pana acum. Producatorul sud-coreean introduce acum o varianta cu mult actualizata, cu un nou design uimitor, dar si cu o camera foto de 48 megapixeli si una frontala de 32MP. Daca este sa luam ca un punct de referita noile modele de iPhone 11, toate cele trei au senzori de 12 megapixeli. Bine, cea mai mare diferenta din acest punct de vedere consta mai ales in faptul ca iPhone are trei camere; cel putin modelele Pro si Pro Max. iPhone 11 are doar doua. Galaxy A50 poate fi considerat o actualizare a segmentului mid-range in adevaratul sens al cuvantului: prezinta acelasi hardware ca si al predecesorului sau, Samsung punand accent pe un nou design si pe camera de 48 de MP pentru a face diferenta la acest capitol. Samsung aduce, de asemenea, cateva caracteristici ale camerei din flagship-urile sale si, în general, sunt foarte multe aici.

La inceputul anului, cei de la Samsung au inceput sa impuna asupra seriei Galaxy A un set de caracteristici uimitoare, lucru care se vede prin evolutia design-ului si specificatiilor la  Galaxy A50 in comparatie cu modelele mid-range precedente ale companiei sud-coreene. Samsung il numeste design 3D Prism, cu un model criscross care arata incredibil – creeaza un efect in doua tonuri pe spate, iar atunci cand iei factorul designul, cu siguranta ca modelul Galaxy A50 atrage atentia prin aspectul sau. La fel ca si Galaxy A50, carcasa telefonului  este confectionata din policarbonat, dar este conceput pentru a imita aspectul si senzatia sticlei de pe modelele flagship ale companiei. 

De asemenea, modelul are curbe subtile pe margini, iar senzatia pe care acestea ti-o ofera atunci cand le tii in mana este una perfecta. Cantarind in jur de 169g, nu poate fi considerat un model prea greu, iar dimensiunile de 7,7 mm il fac usor de manevrat pentru utilizatorii cu palme mai mici. Butoanele de alimentare si volum se afla pe partea dreapta, portul de incarcare USB-C este situat in partea de jos a telefonului si ai un singur difuzor care se afla langa el. Si, cel mai important, jackul audio de 3.5 mm este si el prezent, desi cei de la Samsung au inceput sa-l scoata si ei de pe modelele flagship. Cum s-a intamplat cu Galaxy Note 10. In fine. Galaxy A50 este disponibil in trei opțiuni de culoare: Prism Crush Violet, Prism Crush Black și Prism Crush White.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *