Mega Tehnologie

Blogul mega tehnologiei moderne

Despre Fortnite si “gaura neagra” a jocului, in detaliu. Ce urmeaza de acum?

Epic Games a alimentat in ultimele zile zvonurile ca Fortnite s-ar incheia dupa ce jocul a fost intrerupt brusc dupa incheierea ultimului sezon. Sunt o gramada de zvonuri in ceea ce priveste acest joc, majoritatea dintre ele ca acest lucru ar marca sfarsitul primului capitol al jocului si ca urmeaza sa apara un capitol nou mult mai bun decat pana acum. Altii ca, in sfarsit, s-a incheiat Fortnite. In timp ce majoritatea sunt doar confuzi in legatura cu ce se va intampla in continuare cu cel mai popular joc al anului 2018 (alaturi de PUBG, desi acest lucru este oarecum discutabil).

Ideea e ca, pana acum, gaura neagra a Fortnite nu a disparut pana in momentul de fata si se pare ca toata lumea devine din ce in ce mai ingrijorata in aceasta privinta. Si pentru ca Fortnite este un motiv de divort in Marea Britanie, evident ca o gramada de utilizatori si-au exprimat ingrijorarile in acest sens, mai ales pentru faptul ca nimeni din Epic Games nu a facut un anunt ofical privind acest subiect. Si nici nu cred ca o vor face, strategic e mai bine pentru ei sa alimenteze zvonurile exact cum am spus mai sus, prin tacere. Doar ca acest lucru a facut valuri pe Twitch si nu in modul bun: canalul companiei arata gaura neagra si sunt prezentate fluxuri Fortnite alese la intamplare din jurul platformei pentru a le evidentia. Cei mai mari streameri Fortnite se distrează și ei – multi dintre ei au transformat urmarirea acestei gauri negre intr-un adevarat eveniment. Din nou, sunt cei care plang dupa joc si cei care considera ca acesta nu a patit nimic si ca probabil faza cu gaura neagra nu este nimic altceva decat un eveniment. Utilizatorii au opinii diferite, insa din nou e o chestie perfecta pentru ca utilizatorii sa faca mare tam-tam. 

Aseara, Tyler „Ninja” Blevins a postat pe Twitter ca pentru destul de multe like-uri ar fi in stare sa le spuna si restul jucatorilor acestui joc exact ce urmează (dupa care a soptit „tacos” in p*** mea); Turner „Tfue” Tenney a replicat ca el crede ca jocul se va intoarce in cel mult o zi.Alt gamer streamer de pe Twitch, Timotei „TimTheTatman” Betar, care e cunoscut pentru faptul ca platforma asta e locul unde se retrage pentru a reactiona la meciuri de Fortnite, ceea ce l-a adus la popularitate pe platforma; a atras peste 100.000 de spectatori concurenti (si nostalgici, mi-as imagina), un sfert complet din totalul cifrelor jocului pe Twitch.

Speculatiile in legatura cu ceea ce se va intampla de acum incolo au atins un nivel de febra, deoarece in momentul in care scriu acest articol, Fortnite a disparut de mai mult de 24 de ore. Pentru un joc care a redefinit modul in care o intreaga industrie gandeste jocurile online, este uimitor: Fortnite a popularizat ideea de continut actualizat in mod constant; a aratat faptul ca produsele cosmetice virtuale pot fi o sursa semnificativa de venit pentru o companie de gaming; si a transformat jocurile multiplayer online in platforme pentru intalniri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *