Mega Tehnologie

Blogul mega tehnologiei moderne

Laptopuri performante de jocuri

Daca esti un adevarat jucator si ai nevoie de un laptop care sa aiba performante foarte bune pentru jocurile tale, tin sa te anunt ca voi descrie cele mai puternice laptopuri de jocuri, cu cele mai bune performante. AMD si Nvidia inca sunt procesoare foarte bune, care ofera performante foarte puternice. Trebuie sa stii ca laptopuri rapide, performante, puternice pentru jocuri, nu se gasesc la preturi prea mici, sunt intr-un interval de 1.000 de dolari si 5.000 de dolari sau chiar mai mult, care pot sa accepta casti cu realitate virtuala sau care au modele hardware foarte inalte. Primele laptopuri pe care le voi descrie sunt dotate cu procesoare desktop si grafica Nvidia RTX 2080 de mare putere, iar aceste laptopuri sunt de top. Daca vrei sa afli care sunt cele mai bune, puternice, rapide laptopuri de jocuri, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Alienware Area-51m are un ecran IPS de 17,3 inci, o tastatura foarte buna, confortabila, procesoare foarte bune, chipsetul Z380, cele mai recente GPU RTX. Are un design care permite schimbare procesorului, a placii de grafica pentru performante mai puternice de joc. Modelul de baza este incorporat cu un Intel Core i7 si daca vrei procesor mai puternic poti sa il actualizezi la Core i9. Are o memorie RAM de 32 GB si un spatiu de stocare de 512 GB sau 1 TB. Acest laptop costa 4,499 de dolari. 

Origin PC Eon-17X (2019) are si acesta procesorul Intel Core i9 de clasa de desktop si grafica Nvidia RTX 2080. De aceea, aceste 2 laptopuri sunt cele mai bune, care au performantele cele mai bune. Acesta are o memorie RAM de 16 GB si costa 3,800 de dolari. Designul sau este unul solid ca pentru un laptop pentru jocuri.

Acer Predator Triton 900 are un ecran rotativ, tastatura care are comutatoare mecanice, iar performantele sunt foarte rapide, doar ca durata de viata a bateriei este scurta, care reprezinta un dezavantaj destul de semnificativ. 

Asus ROG Zephyrus GX701 are un design subtire, dar cu aspect profesional, este dotat cu placi de grafica noi de la Nvidia RTX pentru a-ti oferi o experienta de joc foarte buna, dar din pacate afecteaza destul de mult durata de viata a bateriei, care nu mai este atat de lunga. Acesta costa 1, 299.99 de euro, care este un pret destul de mare. 

Acestea fiind spuse, daca esti un mare fan al jocurilor si obisnuiesti sa te joci jocuri care solicita o performanta foarte buna si rapida, inseamna ca ai nevoie de un laptop dintre cele de mai sus, doar ca trebuie sa ai si un buget destul de mare, pentru ca nu sunt ieftine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *