Mega Tehnologie

Blogul mega tehnologiei moderne

Iphone 12 Vs Iphone 11

Seria Iphone 12 este cea mai de top si premium seriei de la Apple si a fost lansata in urma cu putin timp. Daca ai un Iphone 11 de anul trecut, poate te intrebi daca s-ar merita sa iti cumperi anul acesta un Iphone 12, sau alt model din seria Iphone 12. Intre cele diferenta de pret este de 200 de dolari. Pentru a vedea daca se merita sa iti cumperi un Iphone 12 in conditiile in care ai deja un Iphone 11, te invit sa urmaresti randurile de mai jos unde voi compara cele 2 telefoane. 

Iphone 12 costa 799 de dolari, este dotat cu cel mai nou procesor A14 Bionic, care este rapid si puternic, are 2 camere de spate, are tehnologia 5G si tehnologia MagSafe care permite conectarea la alte accesorii, dar si incarcarea wireless. 

Pretul de la Iphone 11 a scazut la 599 de dolari, este dotat cu procesorul A13 Bionic, iar configurarea camerelor de spate este foarte buna. Este rezistent, a scapat cu bine in urma testelor de rezistenta la apa si in cele de cazaturi. 

Cele 2 telefoane au aceeasi dimensiune, dar sunt cateva schimbari in ceea ce priveste desginul de la Iphone 12. Ambele sunt rezistente la apa, nu au mufa pentru casti si incarcare wireless. Iphone 12 are ecran OLED si mult mai durabil fiind protejat de un material foarte rezistent, in timp ce Iphone 11 are ecran LCD. Iphone 12 se gaseste in albastru, verde, rosu, alb, negru, iar Iphone 11 in negru, alb, violet, verde, galben si rosu. 

Ambele telefoane au rata de actualizare de 60 Hz, chiar daca se zvonea ca Iphone 12 va avea rata de 120 Hz, s-a dovedit ca nu este adevarat.

Iphone 12 are designul camerei ca si Iphone 11, dar are mod de noapte si la camerele de spate si la cea frontala, are HDR imbunatatit. Iphone 12 Pro si Pro Max au si un teleobiectiv si senzor Lidar. Camera de la Iphone 11 are mod de noapte la camera de spate. 

Toate cele 4 modele de Iphone 12 au conectivitate 5G, care ofera viteze de transfer mult mai mari. Iphone 11 nu are 5G. 

Iphone 11 are incorporat procesul A13 Bionic, iar Iphone 12 A14 Bionic, care are viteze mai mari. Apple nu dezvaluie capacitatea bateriei, dar Iphone 12 a rezistat 17 ore in testul de redare video, iar Iphone 11 a rezistat aproape 14 ore. 

Acestea fiind spuse, Iphone 12 are cateva specificatii in plus fata de Iphone 11, dar daca crezi ca poti sa te descurci si fara un mod de noapte pe camera frontala, fara retea 5G si cu o durata de viata mai mica doar cu cateva ore fara de Iphone 12, Iphone 11 este inca un telefon foarte bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *