Mega Tehnologie

Blogul mega tehnologiei moderne

Jabra Elite 75t vs AirPods Pro

Castile AirPods Pro sunt foarte renumite pentru o calitate a sunetului foarte buna si eficienta anularii zgomotului, fiind aproape la fel de buna ca la castile de tipul peste urechi. Cu toate acestea, pretul lor este destul de mare. Exista si alte casti bune care sunt mai ieftine, precum Jabra Elite 75t. Pentru a afla cum se compara cele 2 perechi de casti si pentru a afla care este mai buna, fii cu ochii pe comparatia urmatoare.

AirPods Pro costa acum 200 de dolari, calitatea sunetului este foarte buna, sunetul este echilibrat, se descurca bine si in timpul apelurilor, iar functia de anualare a zgomotului este foarte eficienta. Basul nu este atat de puternic ca la alte modele de casti si are si un mod de transparenta ce iti va permite sa auzi ce se intampla in jurul tau. 

Jabra Elite 75t costa 140 de dolari, au un sunet foarte bun, din aplicatie se poate personaliza sunetul, durata de viata a bateriei este mai buna si anularea zgomotului este eficienta, avand in vedere stragerea ce se formeaza. 

Calitatea sunetului este foarte buna la ambele casti, doar ca cel de la Elite 75t are mai mult bas cand sunt lasate in setarile implicite, din aplicatia MySound se poate personaliza sunetul, dar exista si un egalizator si EQ. AirPods Pro are EQ adaptiv, dar nu are nicio aplicatie de unde sa se modifice sunetul. 

In timpul apelurilor, AirPods Pro se descurca foarte bine, apelantul nu va auzi niciun zgomot de fundal, iar cu Jabra Elite 75t zgomotul este putin mai mare, iar vocea se aude prea tare, dar are o functie ce iti permite sa iti auzi vocea pentru a nu vorbi prea tare.

Anularea zgomotului pe AirPods Pro este foarte buna. Jabre Elite 75t nu are aceasta functie, dar reuseste sa blocheze zgomotul datorita designului, castile se potrivesc foarte bine in ureche si nu vei auzi zgomote. 

AirPods Pro nu reuseste sa stea atat de bine in urechi atunci cand faci miscari mai bruste, exercitii, dar Elite 75t a reusit. 

In timp ce AirPods Pro o au pe Siri, Elite 75t are toti asistentii vocali, doar ca se declanseaza prin apasarea butonului, nu vocal. 

Durata de viata a bateriei este mai buna la Jabra Elite 75t care a reusit sa reziste pana la 7,5 ore, iar AirPods Pro rezista pana la 4,5 ore cu functia de anulare a zgomotului activata. Carcasa de la Jabra ofera 28 de ore, iar cea de la de la Apple 24.

Prin urmare, daca vrei sa ai o calitate foarte buna a sunetului, opteaza pentru Jabra Elite 75t, dar daca asculti si muzica, preiei si apeluri, opteaza pentru AirPods Pro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *