Mega Tehnologie

Blogul mega tehnologiei moderne

IPad pentru 2021

Desi nu mai exista atat de multe persoane care sunt interesate de un iPad, acum cand telefoanele sunt suficient de mari pentru a face o serie de activitati prin intermediul lor, dar, pentru persoanele care inca sunt interesate de un iPad care sa le insoteasca in acest an, poate ca este mai dificil sa aleaga dintre cele existente. De aceea, daca vrei ca in acest an sa iti cumperi un nou iPad, in randurile de mai jos voi descrie care sunt cele mai bune. 

IPad Pro 11 costa 769 de lire sterline, este dotat cu un procesor A12Z Bionic ce ofera performante suficient de bune, se descurca de la editari in Photoshop, pana la editari video 4K. Afisajul de 11 inci are o rezolutie 2388 x 1668 pixeli, este un afisaj luminos, culorile sunt bogate, are rata de actualizare de 120 Hz. Pana si calitatea audio este foarte buna, ceea ce nu se prea intalneste la un iPad. Deblocarea se realizeaza prin recunoasterea faciala, are si senzorul Lidar. 

IPad Pro 12,9 inci costa 969 de lire sterline, are o rezolutie de 2732 x 2048 pixeli, iar un ecran mai mare este eficient pentru a imparti ecranul in 2 parti, pentru multitasking. Tableta este alimentat de procesorul A12Z Bionic si are un spatiu de stocare de 128, 256, 512 GB sau 1 TB. Face ID este posibil sa nu functioneze mereu, mai ales in modul portret cand esti pe canapea cu tableta pe genunchi. 

IPad Air a 4-a generatie costa 579 de lire sterline, acest model nu are niciun senzor Lidar, are o camera mai mica, un ecran mai mic, de 10,9 inci cu o rezolutie de 2360 x 1640 pixeli. Acest model are dotat un procesor A14 Bionic, care ofera performante mai bune decat modelul Pro si stocarea este de 64 sau de 256 GB. Nu are nici Face ID si nici rata de actualizare de 120 Hz.

IPad de a 8-a generatie costa 329 de lire sterline si este potrivita pentru incepatori. Are un ecran de 10,2 inci cu o rezolutie de 2160 x 1620 pixeli, nu are functia True Tone si nici stratul antireflex, deci daca se utilizeaza in aer liber vei intampina unele dificultati. Este alimentat de un procesor A12 Bionic,ce ofera perfortmante destul de bune, spatiul de stocare este de 32 sau de 128 GB. Are butonul Touch ID care este foarte eficient si ravnit, avand in vedere purtarea mastii.

Acestea fiind spuse, daca iti doresti ca in acest an sa iti schimbi sau sa iti cumperi un nou iPad si iti este greu sa alegi dintre modelele pe care Apple le are, acestea sunt unele dintre cele mai bune pentru anul 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *