Mega Tehnologie

Blogul mega tehnologiei moderne

Telefon resigilat sau nou

Telefoane sunt din ce in ce mai performante, sunt dotate cu tehnologii din ce in ce mai noi, sistemul camerelor este din ce in mai avansat, iar toate acestea presupun un pret foarte mare pentru un telefon. Ultimele telefoane, atat de la Apple, cat si de la Samsung sunt foarte scumpe. Daca ai nevoie de un telefon, dar cel pe care ti-l doresti este prea scump si nu ti-l permiti, poti sa iei in considerare versiunea de a-l cumpara resigilat, putand astfel sa economisesti in jur de 200-300 de lei. Foarte multe persoane se feresc de aceasta optiune pentru ca nu stiu sigur ce presupune un telefon resigilat si au impresia ca este fie stricat, fie spart, in orice caz, are ceva probleme, de aceea este redus. Ei bine, lucrurile nu stau asa, nu asta inseamna un telefon resigilat. Daca si tu ai dubii referitor la ce inseamna un telefon resigilat, ramai cu ochii pe explicatia urmatoare.

Cand o persoana cumpara un telefon, ea primeste dreptul de returnare in maxim 30 de zile. Daca persoana incearca telefonul, il foloseste timp de cateva zile sau saptamani, este posibil sa sesizeze ca nu ii place telefonul, ca avea asteptari mai mari de la el sau diverse alte motive. Ei bine, acea persoana poate sa returneze telefonul daca se incadreaza in acele maxim 30 de zile. Inainte de a se accepta returul se va verifica starea telefonului. Daca telefonul nu se afla intr-o stare buna, returul nu se va accepta, pentru ca nu se poate expune la vanzare un telefon care nu arata sau functioneaza bine. Dar daca telefonul arata bine si functioneaza perfect, persoana isi va primi banii inapoi, iar telefonul se va expune la vanzare cu un pret mai mic cu aproximativ 200-300 de lei. Astfel ca, daca vrei sa iti cumperi un iPhone X, doar ca nu ai bugetul suficient pentru a-l cumpara nou nout, poti sa te gandesti sa il cumperi resigilat, mai ales daca iti lipsesc din buget acei 200-300 lei. Nu trebuie sa iti fie teama ca vei primi un telefon stricat sau spart, astfel incat sa fie necesara o noua sticla iPhone X, pentru ca daca telefonul ar fi fost spart, returul nu ar fi fost acceptat. 

Doar pentru ca un telefon este redus si celelalte din acelasi model nu sunt reduse, nu inseamna ca cel cu pretul mai mic are ceva probleme, el este doar resigilat.

Acestea fiind spuse, un telefon resigilat inseamna un telefon utilizat de catre o alta persoana timp de maxim 30 de zile, din diverse motive a returnat telefonul, iar pentru ca telefonul functioneaza bine s se afla intr-o stare buna, returul a fost acceptat si telefonul se expune la vanzare cu un pret mai mic cu 200-300 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *