Mega Tehnologie

Blogul mega tehnologiei moderne

Tastaturi mecanice pentru 2021

Fie ca iti place sa te jocuri in timpul liber, fie ca esti pasionat de editare video sau foto, o tastatura buna este o componenta foarte importanta, iar una dintre cele mai bune tipuri de tastaturi este cea mecanica. Ele sunt mai durabile, au o durata de viata mai lunga, ofera o experienta de tastare foarte placuta, au specificatii foarte utile. Cu toate acestea, nu toate tastaturile au iluminare sau comutatoare schimbabile. Pentru a afla care sunt unele dintre cele mai bune tastaturi mecanice pentru 2021, ramai cu ochii pe randurile de mai jos.

Razer Huntsman Elite costa 190 de dolari, este o tastatura care are comutatoare care sunt foarte bune, are o tehnologie optica, este foarte rapida si precisa, iar acest lucru se datoreaza senzorului optic. Tastatura are un cadran digital ce are 3 taste tactile media, are un suport unde se poate odihni mana din piele. Cu toate acestea, aceasta tastatura este destul de scumpa.

SteelSeries Apex Pro costa 199 de dolari si este o tastatura ce ofera posibilitatea de personalizare. Nivelul de sensibilitatea se poate personaliza, are un afisaj inteligent OLED, are un centru de comanda unde se afiseaza cele mai importante setari. Nici aceasta tastatura nu este una accesibila.

Roccat Vulcan 122 Aimo costa 198 de dolari, are un design foarte interesant, chiar si elegant si este o tastatura pentru jocuri, ofera o experienta confortabila. Este din aluminiu, are performante bune, are comutatoare rapide. Si aceasta tastatura este destul de scumpa.

Razer Huntsman Tournament Edition costa 91 de dolari si este potrivita pentru jocuri. Dar, este mai mica decat alte modele, este compacta si chiar daca nu ofera o viteza atat de mare, dar are comutatoare opto-mecanice si este foarte durabila.

Varmilo EC V2 nu este asemanatoare cu orice tastatura mecanica de jocuri. Are iluminare si taste ce se pot programa. Modelele sunt foarte atractive, au un design interesant si chiar daca este o tastatura mai simpla, este foarte fiabila.

Alienware Pro este tot o tastatura pentru jocuri si chiar daca nu are butoane media, ofera performante foarte bune pentru jocuri si este o tastatura durabila si este un model accesibil. Tastele macro sunt amplasate intr-un loc destul de ciudat.

Logitech G213 Prodigy costa 69 de dolari si este ideala daca ai nevoie de o tastatura de jocuri buna, dar sa fie si ieftina. Este potritiva si pentru tastatura zilnica, dar si pentru jocuri. Are un rocker de volum, are taste media foarte bune, este iluminata, doar ca nu are o constructie chiar atat de buna.

Asadar, daca ai nevoie de o tastatura buna de jocuri sau pentru editare foto sau video, acestea sunt unele dintre cele mai bune modele, doar ca unele sunt foarte scumpe. Depinde de tine ce buget esti dispus sa aloci unei astfel de tastaturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *