Mega Tehnologie

Blogul mega tehnologiei moderne

PayPal permite acum utilizatorilor sa transfere criptomonede in alte portofele: iata cum

Furnizorul de plati online PayPal a inceput sa permita utilizatorilor sa-si transfere soldurile de criptomonede in alte portofele si schimburi. Avand in vedere importanta din ce in ce mai mare pe care criptomonedele incep sa o aiba in economia mondiala, era un lucru care trebuia facut dinainte. Criptomonedele sunt o parte din ce in ce mai importanta a vietii oamenilor in momentul de fata, o sursa de investitie din care multi oameni au putut sa extraga bani frumosi pana in momentul de fata, chit ca vorbim despre Bitcoin, Ethereum sau

Tether, toate acestea sunt monede virtuale care au facut o diferenta in aceasta lume a comertului online. Ca sa nu mai mentionam si faptul ca aceasta posibilitate de a tranzactiona criptomonede prin intermediul aplicatiei de plati online a fost „una dintre cele mai solicitate” functii de la lansarea cripto pe PayPal in martie anul trecut, a declarat marți directorul general al blockchain, cripto si monede digitale al PayPal, Jose Fernandez da Ponte, in comunicatul de presa in care a fost anuntata oficial luarea acestei decizii. Incepand de marti si aplicandu-se mai intai clientilor din Statele Unite in urmatoarele cateva saptamani (pentru ca zona respectiva este prioritara in fata altora), utilizatorii PayPal vor putea transfera criptomonede in PayPal, vor putea muta criptomonede de la PayPal in alte portofele si schimburi criptografice si vor putea trimite criptomonede altor utilizatori PayPal. PayPal accepta bitcoin, ethereum, bitcoin cash si litecoin. 

In orice caz, este o masura destul de importanta luata de catre PayPal pentru toti entuziastii care de abia asteapta tranzactii cu criptomonede pe platforma serviciului de plati online. Asta in ciuda faptului ca au inregistrat, incetul cu incetul, o scadere aceste monede virtuale din pricina inflatiei globale si a razboiului declansat in Ucraina. Mai ales prin prisma faptului ca rusii au incercat sa se foloseasca de aceste monede pentru a fenta sanctiunile impuse de catre Statele Unite si Uniunea Europeana pentru invadarea Ucrainei, operatiune care a inceput la data de 24 februarie. In orice caz, mai jos iti prezentam care sunt pasii necesari pentru a putea realiza aceste tranzactii in Paypal de acum incolo. 

Cum se transfera monede cripto de la PayPal la alt portofel sau schimb in cativa pasi:

 1. Conecteazai-te la PayPal.
 2. Intra in sectiunea cripto a aplicatiei
 3. Alege moneda pe care doresti sa o transferi
 4. Fa click pe butonul de transferuri, care arata ca doua sageti care se misca in direcții opuse. 
 5. Selecteaza Trimiteti.
 6. Finalizeaza un alt proces de verificare a actului de identitate.
 7. Ti se va oferi posibilitatea de a alege sa utilizezi o adresa unica sau un cod QR pentru a-l introduce in cealalta aplicatie cripto.
 8. Confirma transferul.

PayPal spune ca va exista o taxă de retea blockchain, care nu este perceputa de PayPal, pentru orice fel de transfer.

Cum sa transferi criptomonede dintr-un alt portofel sau schimb pe PayPal

 1. Conecteazai-te la PayPal
 2. Intra in secțiunea cripto a aplicatiei si alege  ce moneda vrei sa transferi
 3. Fa click pe butonul de transferuri.
 4. Selecteaza Primire.
 5. Finalizeaza un alt proces de verificare a actului de identitate. 
 6. Ti se va oferi posibilitatea de a alege sa utilizezi o adresa unica sau un cod QR pentru a-l introduce in cealalta aplicatie cripto.

Cum sa trimiti sau sa primesti criptomonede catre / de la alti utilizatori PayPal

 1. Conecteazai-te la PayPal.
 2. Intra in sectiunea cripto a aplicatiei
 3. Alege moneda pe care doresti sa o transferi
 4. Fa click pe butonul de transferuri, care arata ca doua sageti care se misca in direcții opuse. 
 5. Selecteaza Trimiteti.
 6. Selectaza la ce persoana de contact PayPal doresti sa trimiti criptomoneda 
 7. Confirma transferul.

Transferul criptomonelor catre un alt utilizator PayPal nu este taxabila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *